Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Корейці презентували нове покоління Hyundai Tucson

Новий середньорозмірний кроссовер суттєво відрізняється від попередника і завдяки сучасним технологіям та стильній зовнішності спробує конкурувати з Kia Sportage, Volkswagen Tiguan та Peugeot 3008. Автовиробник повністю переосмислив дизайн екстер҆ єра та інтер҆ єра, зробивши модель на ім҆ я Tucson несхожою на кроссовери інших брендів. Нове покоління Hyundai Tucson походить з концептуального кроссовера Vision T, який було показано минулого року. Серед головних тем нового Tucson слід відзначити перехід на світлодіодну оптику та просування мультимедійних можливостей та сучасних опцій.

Дизайн екстер҆ єру виглядає дуже сміливо та нестандартно. Корейці вирішили відійти від минулого і презентували одразу майбутнє… Яскравий та стильний зовнішній вигляд нового Tucson може не сподобатись фанатам класичних автомобілів, але на дорозі йому гарантована увага всіх учасників дорожнього руху. Новачок на декілька сантиметрів довший та ширший за попередника, тому автомобіль сприймається трохи соліднішим. Не в останню чергу цей ефект досягнуто за рахунок коіних дисків на 19 дюймів.

Найбільше враження від нового Hyundai Tucson створює інтер’єр, який має непогану ергономіку та відповідає останнім тенденціям. Якість матеріалів оздоблення салону викликає подив, адже корейці використали м҆ які пластики. В центральній частині торпедо встановлено 10,25-дюймовий екран мультимедійної системи, також панель приладів переведена на віртуальний кокпіт. Кроссовер отримав широкий перелік опцій та функцій від старших моделей бренду.

Під капотом Tucson відбулися кардинальні зміни, серед яких елекрофікація та підвишення ефективності. Базовий бензиновий агрегат об҆ ємом 1,6 літра розвиває 150 к.с. З цим мотором агрегатується 6-ступенева механічна коробка перемикання швидкостей та повний привід. Корейці пропонують одразу три 48-вольтові м'які гібриди – два бензинові та один дизель. Топовий двигун завдяки турбонагнітачу видає 227 к.с. та 350 Нм крутного моменту, додатково він поєднаний з електромотором на 60 к.с. Новим для кроссовера є асистент під назвою Terrain Control передбачений для їзди по бездоріжжю. На сдорожчення нового покоління кроссовера натякають такі системи як Highway Drive Assist, Lane Follow Assist та Remote Smart Parking Assist. Ціни на нове покоління Hyundai Tucson стартують з 26000 євро…

 

19.09.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Корейці презентували нове покоління Hyundai Tucson

Політика конфіденційності